Мини-чат
50

Неформальный сайт сотрудников ССМП г. Горловка

Профспілки домоглися - Форум

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Malkiel  
Форум » Полезная информация » Полезная информация » Профспілки домоглися
Профспілки домоглися
HIMДата: Воскресенье, 31.03.2013, 21:49 | Сообщение # 1
Old Hand
Группа: Администраторы
Сообщений: 28
Статус: Offline
Профспілки домоглися підвищення зарплати бюджетникам, у тому числі-медпрацівникам екстреної медичної допомоги
Профспілка працівників охорони здоров’я інформує, що 27 березня 2013 року на засіданні Уряду Кабінетом Міністрів України прийнято постанови  «Деякі питання оплати праці медичних працівників системи екстреної медичної допомоги» бюджетної сфери» та «Деякі питання оплати праці медичних працівників системи екстреної медичної допомоги"
бюджетної сфери».

З 1 жовтня медичним працівникам системи екстреної медичної допомоги передбачено встановлення надбавки за особливий характер праці у розмірі до 20 % посадового окладу (ставки заробітної плати), надбавки за особливі умови праці у розмірі до 20 % посадового окладу (ставки заробітної плати)* та матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань у розмірі одного посадового окладу (ставки заробітної плати) на рік**.
Метою цієї постанови є підвищення в 2013 році посадових окладів працівників бюджетної сфери, оплата праці яких здійснюється на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери (далі - ЄТС), виходячи з посадового окладу (тарифної ставки) працівника 1 тарифного розряду з 01 січня - 852 грн. (станом на 1 грудня - 839 грн.).

Постановою передбачено законодавче врегулювання підвищення посадових окладів працівників окремих галузей бюджетної сфери та забезпечення міжкваліфікаційних (міжпосадових) співвідношень в оплаті праці працівників з 1 січня 2013 року за 1-5 тарифними розрядами ЄТС.

Новини – Професійна спілка працівників охорони здоров'я України
http://medprof.org.ua/novini....23ab8ec


 
HIMДата: Понедельник, 01.04.2013, 00:42 | Сообщение # 2
Old Hand
Группа: Администраторы
Сообщений: 28
Статус: Offline
Не путайте с надбавкой за длительность непрерывной работы, гарантированной НАКАЗОМ N 308/519 від 05.10.2005  МІНІСТЕРСТВА ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ та МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ «Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров'я та установ соціального захисту населення»  пт. 4.1.1. 

 
Форум » Полезная информация » Полезная информация » Профспілки домоглися
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: